Hvad gør man konkret i en opstartsworkshop? Hvad er det vigtigt at få med sig? Hvordan sikrer man samarbejdet fra bygherre til entreprenør? Hvordan gør man samarbejdet målbart? Kan man bruge digitale hjælpemidler for at sikre det gode samarbejde?

Spørgsmål som disse og mange flere får vi mulighed for at blive klogere på tildenne workshop, hvor opstartsmøder og samarbejdsprocesser er omdrejningspunktet. I workshoppen dykker vi ned i, hvordan man sikrer den bedste start i bygge- og anlægsprojekter og ikke mindst, hvordan man forankrer og fastholder det gode samarbejde på projekterne. I workshoppen får du mulighed for at høre, hvordan man “kultur-onboarder” hos NCC. Herudover vil LivingLean og Teamværk give et indblik i, hvordan de hos Hovedstadens Bygningsentreprise og  AI – Arkitekter og Ingeniører har bidraget til at sikre det gode samarbejde på deres projekter.

På dagen får du mulighed for at hente inspiration fra kollegaer fra branchen og selv bidrage med gode idéer fra egne byggeprojekter, så alle kan blive klogere på, hvordan projekterne kommer ordentligt fra start. Og ikke mindst til, hvordan det gode samarbejde kan fastholdes helt til slut.

Oplægsholderne på workshoppen er seniorudviklingschef Malene Raagaard Møller, NCC, direktør Stina Trojlsgaard, LivingLean, Partner Peter Falk, Teamværk, CEO Rasmus Lindhardt, Hovedstadens Bygningsentreprise A/S samt projektkoordinator Lise Bøgh Sørensen, AI – Arkitekter og Ingeniører.

 

OBS: deadline for tilmelding er tirsdag den 7. kl. 12!

Hvad er Samarbejdsløftets workshops?

Virksomheder og organisationer, der tiltræder Samarbejdsløftet, har mulighed for at sende deres repræsentanter eller selv tage med på en eller flere af de ti workshops, der bliver afholdt frem til foråret 2023. Her samles aktører på tværs af værdikæden i et rum, hvor man kan blive klogere på hinanden og på samarbejdet – det gode som det dårlige – belyst fra forskellige vinkler og gennem forskellige metoder.

Der er begrænset af pladser, og derfor er tilmelding gennem først-til-mølle.

OBS: denne workshop er gratis og deltagelse kræver at din virksomhed eller organisation har tilsluttet sig Samarbejdsløftet.

Læs mere om Samarbejdsløftet og tilslutning

Se en oversigt over alle workshops

OBS: Hvis man som deltager, ikke dukker op på dagen og ikke har afmeldt sig arrangementet inden for 24 timer, pålægges der et no show gebyr på 500 kr.

Afmelding sker på info@fbsa.dk