Privatlivspolitik

Vi passer på dine oplysninger

Byggeriets Samfundsansvar passer på de personlige oplysninger, som du har afgivet ved indmeldelse i foreningen, opskrivning til vores nyhedsbrev eller ved tilmelding til et arrangement. Oplysningerne bruger vi til at yde god medlemsservice samt til at tilbyde dig relevante faglige aktiviteter, som kan bruges i dit erhvervsmæssige virke. I følgende politik kan du læse, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes hos os.

Kontrol af datasikkerhed
Byggeriets Samfundsansvar er ansvarlig for de personlige oplysninger, der leveres på www.fbsa.dk og ved indmeldelse i foreningen. Vi distribuerer ikke oplysningerne videre til andre parter. Dog forbeholder vi os retten til i særlige tilfælde at videregive navn, virksomhed og mailadresse til relevante undersøgelser med henblik på vidensindsamling foretaget af andre organisationer til gavn for branchens udvikling. Vi lagrer dine oplysninger i et eksternt medlemssystem. I dette system administrerer og vedligeholder Byggeriets Samfundsansvar de personlige oplysninger, som du opgiver til os. Systemet er lukket, og brugeradgangene er begrænset til relevante personer i Byggeriets Samfundsansvar samt dele af Bygherreforeningens sekretariat, vi samarbejder med om administration, ligesom der påkræves adgangskode for at data kan tilgås. Derudover har vi indgået databehandleraftaler med vores samarbejdspartnere for at sikre, at dine personlige oplysninger behandles i henhold til EU’s gældende persondataforordning.

Registrering af oplysninger
Byggeriets samfundsansvar registrerer information om dig, når du aktivt indtaster oplysninger på www.fbsa.dk
i forbindelse med en tilmelding/køb af et arrangement/kursus, ved opskrivning til invitationer
eller ved indmeldelse i foreningen. Vi indsamler og opbevarer navn, e-mailadresse, virksomhedsadresse samt øvrige nødvendige oplysninger for at kunne levere vores medlemsservice og opfylde vores aftale med dig i forhold til en konkret tilmelding/køb. Dine oplysninger registreres:

  • Når du melder din virksomhed ind i foreningen
  • Når du tilmelder dig vores invitationer
  • Når du tilmelder dig et arrangement og giver samtykke til at modtage invitationer

Tilmeld/afmeld mails
Byggeriets Samfundsansvar anvender mailudsendelser. Som medlem modtager man invitationer til medlemsmøder, kurser og lignende faglige arrangementer samt et månedligt nyhedsbrev.

Udsendelserne tildeles automatisk til de kontakter, der registreres i forbindelse med oprettelse af medlemskab eller tilmelding/køb af et arrangement/kursus. Ønsker man at afmelde sig mailudsendelserne gøres dette ved at trykke på “unsubscribe” i bunden af den pågældende mail. Alternativt kan der rettes henvendelse til info@fbsa.dk for at få hjælp af en medarbejder.

Anvendelse af oplysninger
De oplysninger, som vi registrerer på dig, bruger vi til at orientere dig om relevante nyheder samt arrangementer
og tilbud. Vi bruger dermed dine oplysninger til legitime formål, såsom at:

  • Yde medlemsservice
  • Udskrive faktura for køb
  • Forbedre og udvikle vores tilbud til gavn for medlemmer og kunder
  • Tilbyde relevante informationer og lignende tilbud

Lagring af data
Den data, som vi indsamler fra dig, lagres inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (”EØS”), men kan også overføres til et land uden for EØS, da vi benytter os af en cloudløsning til at lagre data bedst muligt. Enhver overførsel af dine personoplysninger bliver udført i overensstemmelse med gældende love og de standarder for databehandleraftaler, som vi har indgået med vores samarbejdspartnere.

Dine rettigheder
Du kan til enhver tid afmelde dig de nyhedsbreve og invitationer, som vi sender til dig. Enten direkte i mailen eller ved at rette henvendelse om dette til info@fbsa.dk. Du har også ret til at få adgang til dine oplysninger og se eller ændre oplysningerne, hvis de er ukorrekte og/eller skal slettes. Ønsker du adgang til dine oplysninger, kan du kontakte Byggeriets Samfundsansvar på info@fbsa.dk, så vil vi levere dine oplysninger via e-mail.

Rettighedsprocedure
Vi tager persondata meget alvorligt, og derfor har vi et team, der beskæftiger sig med at servicere medlemmer og kunder. Dette team håndterer også anmodninger i forhold til dine rettigheder. Du kan kontakte dem på info@fbsa.dk

Besøg på hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside, så anvender vi cookies for at hjemmesiden kan fungere, hvilket du kan læse mere om i vores [cookiepolitik].