| Nyhed

Bliv forandringsskaber i byggeriet med FBSA!

Er du kvinde i byggebranchen og vil du dele dine erfaringer om, hvordan vi skaber en branche i balance? - Så meld dig som fortæller ogfå en enestående mulighed for at blive forandringsskaber i byggeriet!

Ønsker du en kulturændring og dermed en byggebranche i bedre balance, der tiltrækker og fastholder dygtige kvinder og mænd?

Så vær med som historiefortæller når Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar fejrer Kvindernes Kampdag den 8. marts. Vi hjælper dig med at blive skarp til at bruge storytelling som forandringsskabende kommunikationsmiddel. 

Gennem et to dages workshopforløb vil du lære at formulere og bruge din faglige og professionelle fortælling til at formidle dit budskab om, hvordan det er at være kvinde i en mandsdomineret byggebranche – med fokus på både de positive og negative oplevelser.

Hvad forpligter jeg mig til – og hvad får jeg ud af det?

Du vil skulle deltage i et to dages kursus, der afholdes fredag den 25. februar og torsdag den 3. marts fra kl. 14.00-20.00, samt bidrage på vores Diversitetsarrangement den 8. marts. Alle dage foregår i København.

Formål: kurset vil klæde 10 kvinder inden for byggeriets forskellige fagområder på til at blive dygtige og autentiske fortællere, der kan bruge storytelling til at gøre indtryk hos lytteren. Evnen til at fortælle en stærk personlig historie er nemlig det fundament, der får chefer, samarbejdspartnere, medarbejdere og offentligheden til at huske dig, engagere sig – og fortælle historierne videre.

Format: Kurset vil foregå som en vekselvirkning mellem dialog og praktiske øvelser. Undervisningen er aktiv og deltagerorienteret. Vi lærer igennem at gøre, og i løbet af kursets 2 dage bliver der skabt et trygt og sjovt læringsrum, hvor vi deler historier, viden og udvikler os sammen.

Deltag på Diversitetsdag den 8. marts

Fem af deltagerne vil efterfølgende få mulighed for at fortælle sin historie til vores arrangement i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts 2022 – en dag hvor vi sætter fokus på diversitet, inklusion tager et opgør med sexisme i byggebranchen. De øvrige fortællere vil spille en særlig rolle i at fremme diskussionen ved deltagerbordene.

Fortællingerne vil blive filmet den 8. marts og delt på SoMe og med virksomheder og skoler i branchen som en opfordring til at tale mere om, hvordan vi skaber en branche i balance med plads til alle!

Obs: Du repræsenterer ikke din virksomhed eller organisation, men står frem med dine egne erfaringer og fortælling.

Læs mere om kønsdiversitet i byggeriet i vores rapport her.

Hvad koster det?

Kurset tilbydes gratis med støtte fra Grundejernes Investeringsfond. Der vil være forplejning på kursusdagene, som foregår i København. 

Er du interesseret i at være med?

Så send en mail til os på info@fbsa.dk med en kort beskrivelse af dig selv, din uddannelsesmæssige- og professionelle baggrund, samt hvorfor du kunne tænke at være med. Vi vil også gerne vide, om du kan se dig selv stå på scenen og fortælle din historie til arrangementet den 8. marts.

Send din ansøgning senest den 8. februar kl. 12.00, så hører du fra os i løbet af en uge.

Kontakt

For mere info om kurset, kan du kontakte Christina Schultz, sekretariatschef hos Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar på cs@fbsa.dk eller 61 77 59 17. 

Underviser: Hakon Elliott Mogensen, facilitator og storyteller fra Forvandlende Fortællinger.

Del på sociale medier
Linkedin
LUK
Få den nyeste viden fra Byggeriets Samfundsansvar direkte i din indbakke

Det er gratis og helt uforpligtende at modtage vores nyhedsbrev.