Unge Advisory Board udfordrer byggeriet – vil du være med?

Bliv en del af et aktivt netværk af yngre professionelle, der skubber til ‘business as usual’ i bygge- og anlægsbranchen. I Unge Advisory Board sidder otte ildsjæle fra forskellige dele af byggeriets værdikæde, der ønsker at udfordre det traditionelle og gængse måde at agere på.

Ideen bag Unge Advisory board er, at de skal agere brobyggere mellem generationer samt sikre nytænkning af bæredygtige løsninger i foreningens bestyrelsesarbejde.

Du kan læse mere om boardets arbejde i deres Formålsprogram.

Eksempler på boardets arbejde er følgende:

  • Give fagligt input til foreningsaktiviteter, fx medlemsundersøgelse, arrangementer mm.
  • Revidering og udvikling af værktøjer, fx Charter for samfundsansvar, fra verdensmål til ESG i byggeriet mm.
  • Blog og kommunikation: Skubbe på bæredygtige dagsordener i byggeriet gennem blogindlæg og andre kommunikationsindsatser

Læs bloggen her.

Optagelse i Unge Advisory Board

Ønsker du at sidde med om bordet, når de unge skubber til fremtidens byggebranche?

Vi er altid åbne overfor indstillinger til boardet – du kan indstille dig selv eller en kollega ved at sende CV og en kort beskrivelse af interessefelter og motivation for at indgå  i boardets arbejde til info@byggerietssamfundsansvar.dk. Indstillinger drøftes altid med boardet selv inden optagelse.

Vi mødes ca. fire gange årligt til eftermiddagsmøder á ca 3 timer, som afsluttes med et socialt element. Nogle gange drikker vi en øl efter mødet, andre gange tager vi ud og spiser.

Medlemmer er under 35 år og repræsenterer forskellige dele af byggeriets værdikæde. Vi søger at skabe en så divers gruppe som muligt, både inden for køn, etnicitet, uddannelse og funktion i byggeriet.

Det er gratis at deltage for foreningens medlemmer.