| Nyhed

FBSA har fået ny interaktiv brochure

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar har fået en ny interaktiv brochure. I publikationen går vi i dybden med foreningens formål, og hvordan vi integrerer både Charter for Samfundsansvar, FN's Global Compact, de 17 verdensmål i vores daglige arbejde. Se den flotte brochure nu.

De seneste år har der været fart over feltet i Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar. Vi har fået et nyt og opdateret Charter for Samfundsansvar, etableret forskellige faglige arbejdsgrupper og udgivet en rapport om diversitet i byggeriet. Alt dette samler vi nu i en ny brochure, der med interaktive elementer formidler vores aktiviteter på en ny og innovativ facon med både snapvideoer, levende billeder og massere af muligheder for at klikke sig videre til mere information på vores hjemmeside via eksterne links.

Du kan i brochuren også få et overblik over, hvordan Charter for Samfundsansvar, FN’s Global Compact og verdensmålene hænger sammen i vores daglige arbejde, ligesom du kan møde både sekretariatet, bestyrelsen og Unge Advisory Board.

Tak til alle medvirkende i brochuren og til JS Danmark for det flotte arbejde.

Du kan se den interaktive brochure ved at klikke på billedet ovenfor.

Del på sociale medier
Linkedin
LUK
Få den nyeste viden fra Byggeriets Samfundsansvar direkte i din indbakke

Det er gratis og helt uforpligtende at modtage vores nyhedsbrev.