Online introduktion til ESG- og bæredygtighedsforløb


Synes du at bæredygtighed er en svær størrelse? Og famler du i blinde, når du prøver at udvikle en bæredygtighedsstrategi for din virksomhed eller organisation? I et nyt online forløb klæder Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar og Hansen & Ersbøll Agenda dig på til at udvikle en bæredygtighedsstrategi fra A-Z, der klæder din virksomhed på til at kunne håndtere de nye krav til bæredygtighed, der bliver udrullet de kommende år. På dette gratis online intromøde kan du høre om, hvad du kan få ud af forløbet.

Grafik til markedsføring cslilles

På dette online møde, vil du blive introduceret til FBSA og Hansen & Ersbøll Agendas nye bæredygtighedsforløb. Du kan høre om, hvad andre har fået ud af det, og hvad du ender ud med at have i hånden, når du har gennemført det.

FRA LAMMENDE PRISSTIGNINGER TIL KONKRETE HANDLEMULIGHEDER

Det kan være en kæmpe udfordring at finde vej mod bæredygtighed i et krisepræget marked, der byder på høj inflation, prisstigninger og forsyningsusikkerhed. Samtidigt kommer der en række lovgivningsmæssige krav, der står til at ændre markedsdynamikken i Europa fundamentalt. Der er nok at tage fat på for branchens virksomheder. Og det kan ikke gå for hurtigt. 

Med dette online forløb bliver du klædt på til at fokusere din bæredygtighedsindsats dér, hvor det virkelig batter. Du vil samtidigt få en metode til at arbejde mod compliance, der også lægger vægt på at identificere de fremtidige destinationer på din bæredygtige rejse samt en handleplan for, hvordan du vil når derhen. 

Vi lægger i forløbet stor vægt på, at de nye lovgivningskrav fra både EU under taksonomi, Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) og Corporate Sustainabiltiy Due Diligence Directive (CSRDDD) samt nationale krav som CO2-lofter, ikke bare bliver en revisorsøvelse, men en katalysator for konkret handling i din virksomhed, så du også efter det første rapporteringsår vil se udvikling fremadrettet. 

HVAD FÅR DU? 

  1. En fokuseret bæredygtighedsstrategi og -rapport
  2. En basis ESG-opgørelse
  3. En kommunikationsplan og stakeholderstrategi
  4. Målrettet en-til-en rådgivning på din bæredygtige forretningsplan og ESG-opgørelse, der sikrer at vi får forankret forløbet til netop din virkelighed. 

 VIL DU HØRE MERE? så KONTAKT:

Christina Schultz, Sekretariatschef, Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar
+45 61 77 59 17
cs@fbsa.dk

Lotte Hansen, Partner og direktør, Hansen & Ersbøll Agenda
+45 30 10 32 80
lotte@heagenda.dk

Se priser for bæredygtighedsforløbet her

Oplysninger


Tid 09. November 2022, kl.11:00-12:00 Sted Online
Teams
Tilmeldingsfrist 09. November 2022 Tilmeldingsfristen er overskredet