Bæredygtige byggematerialer


Et øget fokus på cirkulær økonomi og den bæredygtige dagsorden stiller store krav til bygherrens materialevalg. Men hvad er egentligt bæredygtigt, og hvilke nye tiltag findes på byggematerialeområdet? På dette seminar bliver du klogere på, hvordan du kan arbejde med byggematerialer, som tilgodeser miljøet. Dagen giver dig også rig mulighed for at indhente vigtig læring fra andre bygherrer, som arbejder bevidst med særligt udvalgte materialer. Seminaret udbydes i samarbejde med Bygherreforeningen.

baeredygtige byggematerialer daniel lorentzen qjklugwomns unsplashlille

Hvilke materialer kan og bør man anvende i sit byggeri? Og hvilke erfaringer har vi hermed?

På dette seminar sætter vi fokus på flere typer af bæredygtige byggemateriale og erfaringer hermed. Du kan bl.a. blive klogere på bæredygtighedsydelser, krav til materialer, LCA-beregninger samt risikohåndtering og ansvar for materialevalg. Samtidig bliver du præsenteret for en række bæredygtige materialer, ligesom du får indblik i konkrete projekter og erfaringer med forskellige materialer.

Dagen igennem vil det være muligt for deltagerne at dele erfaringer med hinanden, ligesom vi i fællesskab diskuterer dagens hovedpointer og spørgsmål, der dukker op i løbet af dagen.

Tilmeld dig her 

Priser

Medlemmer af FBSA eller Bygherreforeningen: 3200 kr.

Ikke-medlemmer: 4800 kr. 

Program følger.

 

Oplysninger


Tid 07. December 2023, kl.09:00-16:00 Sted Ukendt