Antikorruption i byggeriet


Danmark opfattes ifølge Transparency International som et af de mindst korrupte lande i verden. Alligevel ser vi jævnligt uheldige sager, hvor virksomheder, indgår i forskellige former for ulovlige transaktioner. Vær med, når Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar sætter fokus på, hvordan du arbejder aktivt med at forebygge korruption i din virksomhed og i samarbejde med dine leverandører.

verne ho 0LAJfSNa xQ unsplash

Billede: Verne Ho

Danmark opfattes ifølge Transparency International som et af de mindst korrupte lande i verden. Alligevel ser vi jævnligt uheldige sager, hvor virksomheder, med eller uden intention, indgår i forskellige former for ulovlige transaktioner. 

Vær med, når Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar sætter fokus på verdensmål 16, hvad du som virksomhed skal være opmærksom på, og hvordan du arbejder aktivt med at forebygge korruption i din virksomhed og i samarbejde med dine leverandører. Til dette arrangement kan du lære mere om, hvilke risici, der særligt gælder for byggebranchen, hvordan forskellige virksomheder og organisationer arbejder med antikorruption, samt hvad du selv kan gøre for at udarbejde, implementere og kontrollere en antikorruptionspolitik i din virksomhed.

På dagen vil du blive klogere på korruption og antikorruption og blive præsenteret for nogle af de aktører, der hver dag arbejder med denne dagsorden. Programmet vil også byde på konkrete cases fra byggebranchen, og anbefalinger til, hvordan man øger gennemsigtigheden i sin virksomhed og på byggeprojekter.

Program følger.

Oplysninger


Tid 27. April 2023, kl.14:00-16:00 Sted Ukendt Tilmeldingsfrist 27. April 2023 Tilmeld