Mange nyuddannede og studerende oplever, at det er en udfordring at lande i det første job. Hvad er forventningerne, hvordan er arbejdsgangene og hvordan bliver man en del af fællesskabet på arbejdspladsen? 

For at finde en løsning på den udfordring, skyder Byggeriets Samfundsansvar nu et nyt forløb i gang, som vi kalder “Sambyggerne”. Her mødes unge (både nyuddannede og studerende/elever) fra hele byggeriets værdikæde og ledere i et workshopforløb og deler viden om, hvordan onboarding i byggebranchen kan gøres lettere. Forløbet begynder i foråret 2024, og består af tre workshops. 

OBS: Denne workshop er en del af forløbet Sambyggerne. Det er obligatorisk, at være tilsluttet forløbet for at deltage i workshoppen. Tilmeld dig Sambyggerne her

Workshop 1

På første workshop skal vi sammen identificere nogle af udfordringerne ved at være ny i byggebranchen, samtidig med at lære sin egen og hinandens motivation for at arbejde i branchen at kende. Hvad drømmer du om at bidrage med til byggebranchen og hvilken forskel du gøre for branchen? Hvilke forventninger du til arbejdspladserne og hvad tror de arbejdspladserne forventer af dig?

På workshoppen får du bl.a. et crash-course i præsentationsteknik.

Deltagere: De unge. 

Afmelding sker på info@fbsa.dk