‘Fra Verdensmål til ESG’ er et online vidensunivers, der skal hjælpe byggebranchens aktører med at omsætte de store dagsordener fra FN’s Verdensmål til konkrete og håndgribelige løsninger i byggeriet.

Vidensuniverset ”Fra Verdensmål til ESG” hjælper med at danne et overblik over, hvordan man kan arbejde med den grønne, den sociale og den økonomiske bundlinje og hvilke sammenhænge der er med lovgivning. I vidensuniverset kan du finde inspiration, værktøjer og eksempler, der kan bruges i det strategiske arbejde med bæredygtighed på forretningsniveau, og som kan sætte retningen for, hvordan der arbejdes med bæredygtighed på projektniveau. Det ambitiøse arbejde med bæredygtighed kræver et strategisk fokus, og kan ikke løftes alene med en certificering. Værktøjerne i vidensuniverset kan derfor også anvendes til at danne beslutningsgrundlag i forhold til de mange af de dilemmaer, der kan opstå undervejs i et byggeprojekt, når det kommer til bæredygtighed.

PROGRAM

14:00-14:10 Velkommen

v. Christina Schultz, sekretariats Chef for Byggeriets Samfundsansvar

 

14:10-14:30 Status på verdensmålene – internationalt og i Danmark

v. Sara Krüger Falk, UN Global Compact Network Denmark og 2030-panelet

 

14:30-14:45 Status på verdensmålene og ESG i byggeriet

 

14:45-15:05 Introduktion til vidensuniverset “Fra verdensmål til ESG” 

 

15:05-15:20

PAUSE

 

15:20-15:55

Case

 

15:55-16:15 Debatsession: hvordan holder vi fast i verdensmålene?

Sammen drøfter vi verdensmålenes relevans og stiller skarpt på, hvordan arbejdet med verdensmål hænger sammen med øget fokus ESG. Vidensuniverset “fra verdensmål til ESG” omfatter flere værktøjer, herunder et dialogværktøj, der kan anvendes til at sætte fokus på verdensmål i byggeriet. Deltagerne ved dagens arrangement får i denne session mulighed for at prøve dialogværktøjet af.

 

16:15-16:30

Opsamling

 

16:30-17:00

Vin og netværk

 

OBS: Hvis man som deltager ikke dukker op på dagen, og ikke har afmeldt sig arrangementet inden for 24 timer, pålægges der et no show gebyr på 500 kr.

 

Afmelding sker på info@fbsa.dk