Unge Advisory Board


Følg med i foreningens Unge Advisory Board og dets arbejde. Her på siden kan du lære medlemmerne at kende, ligesom du kan se, hvad de som gruppe ønsker at rykke på i bygge- og anlægsbranchen. 

Gruppebillede

Formålsprogram

Ved Unge Advisory Boards tilblivelse diskuterede vi os frem til de flader, som medlemmerne har til fælles, og hvordan vi som gruppe ønsker at samarbejde. De overvejelser kan du finde i vores formålsprogram. 

Byggeriet er i Danmark medansvarlig for, at vores ressourcefodaftryk ligger markant højere end EU-gennemsnittet. Vi er desuden en branche præget af kun ni procent kvinder, ligesom vi i fremtiden kommer til at mangle arbejdskraft – en arbejdsstyrke, som skal sikres gennem skabelse af flere praktikpladser og bedre arbejdsvilkår på byggepladserne. Men der er lang vej endnu mod at løse disse udfordringer, og det kalder på, at byggeriet tager ansvar.

Derfor har Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar oprettet et Unge Advisory board, som skal agere brobyggere mellem generationer, ligesom de unges stemme skal sikre nytænkning af bæredygtige løsninger i bestyrelsesarbejdet. Vi ønsker nemlig at udfordre de traditionelle udviklingstrategier, så de fortsat kan være garant for, at branchen udvikler sig i den retning, som fremtidens udfordringer kræver.

Medlemmer

FBSA's Unge Advisory Board består af otte medlemmer fra alle led i værdikæden. Lær dem af kende her. 

uab1

UAB2

tone

 magnus